FORSIDEN OM MEG KONTAKT MEG VIDEOBLOGGER

VINNEREN: MALINDESIGN:
Deignet ditt er veldig enkelt, og det liker jeg. Headeren står at den kommer, men den midlertidige headeren er faktisk veldig kul! Håper den nye headeren kommer snart.

INNLEGG/SKRIVEMÅTE:
Du skriver utrolig bra, ikke noen skrivefeil som jeg ser, i hvertfall. Du skriver ikke alltid med humor, og det kan bli litt kjedelig, men utenom det, så er det veldig bra. Du har bilder i hvert innlegg, og det er utrolig stort pluss. Du har fine overskrifter, og alt "henger sammen", hvis du skjønner.

SAMMENSATT + noen nye ting:
Utrolig bra blogg syns jeg! Du har ikke noe spessielt dårlig på bloggen din. Du har korte og lange innlegg osm jeg liker veldig mye! Det jeg også liker, er når blogger kommenterer tilbake! Jeg gir deg karakteren: -6 GRATTIS

Syns du hun fortjente 6'er?
Hei pepzz! Jeg skal foreslå noen app's til dere, og etterpå så kommer vurderingen i den "klementin" konkurransen.


Navn: Christmas!!
Siden det er jul, så er det jo gøy med å se si "Ey, det er 35 dager til jul!" og så er det gøy med en ønskeliste! Bare notere alt du ønsker deg, vise det til pappa og mamma å si "hvis dere er glad i meg så kjøper dere dette!" Neida, jeg bare tulla litt ^^

1. + Den er utrolig oversiktlig! Når du åpner app'en, så står det med en gang hvor mange dager det er til jul:
2. + Den er utrolig kul, fordi man har adventskalender (?) på den, og den er kuuul!

3. - Programmet klikker noen ganger, når man skal skrive inn en ting til ønskelisten, så kan det hende at den slår seg av (programmet slutter) men bort sett fra det, så er det en super kul app!4. + DEN ER GRATIS, og gratis er bra! Smil, du har gjort en god deal.

Navn: Sleep Cycle
Den alarmen som er på iPhonen er grell.. Jeg personlig elsker å bli vekket av mamma eller musikk, men på den originale alarmen som er på telefonen, den går det bare ann å ha ringetonene, så jeg foreslår en sykt kul alarm.... ja dere skjønner!

1. + Den er utrolig oversiktlig og enkel å bruke.

2. + Man kan ha veldig rolig melodi man kan våkne opp med, eller musikk.3. - Den tar opp hvor mye du beveger deg når du sover, men du må ha mobilen på senga, men jeg er veldig glad i å kaste på bena og armene, så telefonen detter ned i løpet av natta... så jeg må legge den på gulvet ellerno..


Du får alt forklart utrolig bra når du trykker på "instructions"

4. - Den koster 6 kr, men den er verdt det !
Har du noen app's du liker mer den andre?
skal foreslå eller vurdere noe! Da har jeg noe å blogge om, og da blir alle glade.. hehe.. (VINNEREN ER ALLEREDE TRUKKET OG VURDERINGEN KOMMER ETTERPÅ!)

1. Foreslå : App's til Iphone
2. Vurdering : Makrolinse til Nikon D3
3. Foreslå : Drikke
4. Vurdering : Idrett, dere bestemmer hvilken!
5. Foreslå : En sykt bra læremåte, veldig bra til prøver ogsånt ^^

Som det står skulle jeg teste og vurdere makrolinse! Så her kommer noen bilder når jeg tensta'n i stad:

Hvis dere lurer på hvordan kameraet mitt ser ut så kan dere vel se her


Jeg skrev at dere får bestemme hvilken idrett jeg skal vurdere. Ja, under "drikke - innlegget" så får dere skrive en kommentar om hvilken idrett dere syns bør få en liten vurdering! Jeg skriver mer om dette på dag 3 og ja.. det var alt.. Vurdering av bloggen som har blitt trukket kommer etterpå, og dag en ting kommer også etterpå, så det blir litt blogging i dag! Ekke det bra?

Syns dere at sånn 10/365 dagers opplegg er bra?
Siden jeg er i max hjørnet i dag, så kan jeg vel starte med: MAX DÅRLIG BLOGGING! Men årsaken til det er at jeg ikke har hatt en shit å blogge om........ så godt jeg har noe nå, eller hva? (og alle sier: JAAA, hipp hurra... eller nei)

Jeg har fått en åpenbaring i dag, lol, nei... Jeg skal blogge om mandariner, siden det er sesong for dem nå. Jeg har spist nå ethundretusenogåttifem mandariner, og jeg ruller rundt i huset for fler. Men jeg hadde tenkt til å si hvem som vant "blogg VS blogg" og det var >Caroline<! Og jeg er veldig glad i konkuranser, så vi kjører en til (og apropos konkuranser! Jeg kom på første plass i en turnkonkuranse, mye som har skjedd de siste dagene, her atså!)


Shit kidKonkurransen lyder som følger:
HVOR MANGE KLEMENTINER/MANDARINER ER DET HER!?
- D
u må ta med de jeg har skrelt allerede


Hvis du nå sitter å lurer på om du kanskje vil være med, så kan du tenke at premien er en vurdering av meg, og med en vurdering kan du se hva DU kan bli BEDRE på, og er ikke det bra hvis man vil bli en stor blogger?
Jeg skremte meg selv, jeg hørtes ut som en sånn "frokost tv" damefyr slags ting.... ok over og ut!

Så spørsmålet er: Hvor mange klementiner/mandariner ser du på bildet?

Alexandra og jeg er 15år. Jeg blogger om alt og ingenting! Les mer om meg i bloggen♥

Sponsor
iphonedeksler.noLegg meg til som venn


A r k i v


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg
Comicstripe
Konkurranse
Photoshoot
Videoblogger
Vs/HotorNot ect.

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits