FORSIDEN OM MEG KONTAKT MEG VIDEOBLOGGER

Greit gøy å bli mat forgiftet av kebab da! Men jeg må prøve å bli bedre å laste opp videoen! Gah

Blir så glad når jeg har så et i tre timer i natt kaster opp. HOHO
og jeg som skal på en bli kjent fest aktig ting etterpå!

blir dere ofte mat forgiftet?
Hvis dere har problemer med å se den, så klikk her<
"Kjenner du noen som bor i Gran Canaria? Eller kjenner du ingen så du må få nye venner? :-)"

Det skal jeg fortelle dere nå! 
Jeg har lenge ønsket å begynne helt på nytt med nye ark (OG nye blyanter med glitter i). Jeg har ikke hatt verdens beste skolegang. Ble mobbet i ca. syv år, og har lært mye av det, men nå vil jeg gjerne ha de beste skole årene. Jeg har ingen kjente her, og det er jeg på en måte glad for. Men jeg har blitt kjent med tre utrolig hyggelige jenter Miriam, Caroline og >Tonje. Det er så delig å bare få nye venner, helt nye som du aldri har møtt før, noen som har de samme interessene som deg, og som du kan gå på byen, stranda, skolen og så videre med! For i Moss så var det "vansklig" å gå på stranda med, på grunn av været og på byen (?) fordi det er ikke så mye "by" her. 

Selvførgelig savner jeg de gamle, eller ikke gamle, men de andre vennene mine i Norge, men det er fint med en pause, fordi da blir båndet mellom venner enda sterkere. Og jeg kommer jo til Norge i feriene, noen ihvertfall, og noen venner kommer hit, som Julia, Kristina, Fredrik, Anniken og fler. Det blir utrolig koselig, men veldig trist når de drar. Men som jeg har sagt, er jeg glad for at jeg har fått nye venner, og de vet lite om min bakgrunn.

Jeg har lovt meg selv å ikke være den sjenerte jenta lengere. For jeg blir egentlig litt stille når jeg er rundt andre jenter og gutter som jeg ikke kjenner, på grunn.. Av at jeg ikke kjenner dem. Men nå tror jeg at jeg har blitt bedre på det!

Det ble et lengere innlegg en det jeg hadde planer om, men jeg setter pris på de som leser dette. Tusen takk! ♥ 


Jeg og pappa skulle ut og fikse spanske nummere og telefoner, så fikk jeg en rosa liten tass! Tror jeg elsker den. I samme slengen kjøpte pappa et undervannskamera! Herregud, trodde jeg skulle hyperventilere, er så glad i å dykke/svømme/badeSLÆSHalt! Tusen takk, papi ♥

Har dere undervannskamera?

Rister litt på førsten, men herregud, etter at du har løpt opp og ned trapper for å finne kameraet, tror jeg alle rister.. haha :-)

Edit: Lol, musikken hoppa noen hakk på slutten. Poster ut en ny etterpå, for nå må jeg løpe!
Nå sitter jeg bare å venter på å bli hentet av Miriam. Vi skal ut å treffe Caroline for første gang som også skal begynne på skolen som vi skal begynne på. Det var mye begynner og skole. Men nå har jeg stæsja meg opp og sitter klar!

Forresten, etterpå kommer det en video! Hihi, stay tuned! Ok, egentlig den dårligste jeg har lagd, men mamma og pappa satt ved siden av meg, så jeg kunne ikke gjøre så mye. Be happy! ♥


Be happy #2 ♥
Webcam bilder er alltid like fiiiine!

Er dere mye ute på byen?
Grunnen for at jeg ikke har blogga, er fordi jeg har rydda og rydda (og rydda). Vasket alt som går ann å vaske, og da har jeg ikke hatt energi til å gjøre noe som helst! 
Men i går filmet jeg solnedgangen! Herregud, tok 5 min, så var sola nede. Fikk ikke med hele, men prøver på nytt i dag, og dere får film fra begge gangene idag eller i morgen! Hihiiiiiiiii hohahehi3red.


Å så flinke vi er til å redigere bilder. Holder meg til å redigere filmer jeg :-)))))

Hva har dere gjort idag? 
Heisann! Nå har jeg vært med en jente som heter Miriam, en utrolig hyggelig og morsom jente! Men tidligere idag har jeg bada så mye, at jeg er en levende sviske! Men.. Turkist vann og 24 grader i bassenget. Går ikke ann å motstå fristelsen til det altså!


Heeeilt kongeee!

Liker dere å bade?
Heisann Norge! Atm jeg sitter på senga mi, og tenker at jeg fortsatt er bare på ferie. Det går aldri opp for meg at jeg har flytta, og tenker: Hm.. Hvilken resturant skal vi spise på idag? Men det er jo ikke sånn! Men håper det synker inn i meg etterhvert. Haha, okidoki.. 
Men her er noen bilder av rommet mitt! Det er ikke ferdig, og alle møblene uten om senga skal ut.. Kanskje stolen også skal være her, men jeg vet ikke ennå. Skal male noen vegger og få et skap.. og så videre! Men det kommer etterhvert!


Grunnen for mørke bilder er fordi det er på morgenen og da hadde ikke solen kommet opp sånn for real. Men etterhvert blir det jo bedre!Er egentlig ikke mye å si om rommet, men det er super koselig å sitte i, siden det er hvitt og da er det mer våkent, og ja. Egentlig så elsker jeg rommet som det er. Men jeg skal male veggene og bytte ut møblene, har lyst på noe som bare jeg har designa da! ♥

Er dere glad i rommet deres?
Dere får et bedre innlegg etterpå, men må bare lage et nå.. Men vi skal liksom ut å spise nå.. MEN TO THA POINT!
Jeg har flyttet til Gran Canaria offisielt! Flere interessante detaljer kommer i neste innlegg, men må bare si en ting først: Jeg er sliten av reisen. Har nesten ikke sovet i natt, sov ikke en shit i flyet og Tyson (Hunden min) trengte en barnevakt.. i flyet, så her er jeg. Det var litt følsomt å se han bjeffe og pipe noen ganger, men vi klarte oss alle sammen (wwoooww..) 


Deilig, dette skal jeg være på i femten dager før skolen begynner ! HOHO !!!!!

Har dere vært i utlandet før?


Alexandra og jeg er 15år. Jeg blogger om alt og ingenting! Les mer om meg i bloggen♥

Sponsor
iphonedeksler.noLegg meg til som venn


A r k i v


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg
Comicstripe
Konkurranse
Photoshoot
Videoblogger
Vs/HotorNot ect.

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits