FORSIDEN OM MEG KONTAKT MEG VIDEOBLOGGER

Heisann! Jeg håper virkelig at dere forstår hvorfor jeg ikke har blogget de siste timene/dagene.. eller noe.. fordi jeg flytter om mindre enn et døgn! Det er ca. 20-23 timer til flyet mitt går, og jeg gleder meg ubeskrivelig mye! Det jeg gleder meg aller mest til nå (altså i dette øyeblikket), er å treffe de andre jentene jeg har snakket med de siste ukene! 

Jeg har lovet meg selv at jeg ikke skal sove denne natten, men jeg er nesten 90% sikker på at jeg kommer til å sovne.. Yeah 

Grunnen for gamle bilder, er fordi jeg ikke har kamera! Og senere idag, så kommer det en vlog om Gran Canaria, og noen spørsmål som har kommet til meg! :-)


Dette kan komme til å bli min bestevenn! 
BARE SE PÅ DETTE FINE TURKISE VANNET. Hvem er ikke missunelig nå'a?

Men nå skal jeg få spillet mitt (SPORE om noen lurte) til å virke som det skal. For enten så slår den seg av.. Dette er ikke så spennende å lese om. Hade! Lover å blogge mer !


Skal dere flytte noen steder dette året?
I går var det tre søte jenter (Julia, Anniken, Amalie) som arrangerte en avkjedsfest for meg. Utrolig søtt. Det var så koselig, for først var vi i peppes og etter det var vi på stranda. Og bare la meg si en ting: Fight på stranda er alltid gøy! Neida, men blir jo litt dytting og sånt da så.. ja!

Men vil bare si til alle sammen : TUSEN TAKK FOR ALT SAMMEN, JENTER! Det var sinnsykt koselig i går, og jeg kommer til å savne dere alle sammen, alle og en hver! Tusen takk ♥


Go'jenta!


Trodde jeg skulle tisse på meg av latter! Hun svømte over fra en brygge til en annen for å bli sponset av Julia! Haha! Men her er bloggen hennes. Får vel gjøre det jeg også!


Ble ikke så stort, siden jeg tok det av Amalie sin blogg, men som sagt, ble nesten kastet uti vannet! (fem mot en, så klarte de det ikke.. Er så sterk!!)


Søte jenter!


Leker sinna

For en herlig kveld! Dette må bare gjentas! Kommer til å savne alle vennene mine her i Norge, men jeg kommer jo hjem på besøk! Jææ, snelle mei!

Hva gjorde dere igår?
Noen er hot, noen er not. Men hva med deg?

Hot or not? 
DET ER FEM DAGER TIL JEG FLYTTER FOLKENS !!

Det har ennå ikke gått opp for meg at det bare er fem dager igjen. Gud så deilig, for noen måneder siden var det: Åh, fem månder igjen.. er det mulig. er det BARE fem DAGER igjen!! Mens dere i norge chiller'n med snowboard, peis og slalom og alt det der, så går jeg å chillern på stranda. OG vi har peis i huset. BAM!


Så digg, se på det blå havet. Tror jeg dør av missunelse på de som er der NÅ.

Og hvis terror aksjon-tingen kommer til gardemoen den dagen vi reiser eller noen andre dager før det. Så enten haiker jeg dit med en venninne som også skal bo i Gran Canaria, eller så kjører jeg dit personlig. No one shal kødde med gardemoen that day. #RAGE


Liker dere å bade?
Nå sitter jeg med Kristina etter en lang morgen med rydding. Strøyk igjen, im diggin' it. Er ikke så mye mer å fortelle, uten om at det er 6 dager til jeg flytter og at vi spiser is, kjeks og pære og annanas!! nomnom!Hva har dere gjort idag?
Nå har jeg og mamma rydda hele huset.. Almost! Fant mye skrot på rommet, HOHO! Men kofferten er pakket og rommet er klar til å bli forlatt, bare syv dager igjen til jeg flytter!

Nå spiller jeg kort og venter på Kristina som skal komme til meg med "true blood"- serien. Rota bort den ene cd'en.. Rotehueeet!! Men så skal vi kuuse (som mamma pleier å si) oss med lek og morro! LOL

Hva skal dere idag?


Ble ikke fakkel tog alike vel idag, holder på å dø i magen! På toppen av kransekaken så er det regn ute og da er knærne mine på det værste, har altså kneproblemer.. Fyttisøren altså! Så nå trøster jeg meg med skittles! SEESSS

Har dere ofte vondt noen steder? 
Hei! Har så sykt fritids noen ganger (Les: Hele tiden) og nå fant jeg et bilde på artige.no. HAHAH DÆVER! Oki, men ja, det ble ikke så bra, første gang, vettu!

Idag er det jo fakkeltog i byen, har tenkt til å gå, men hvis jeg har så sinnsykt vondt i magen som jeg har nå, så vet jeg ikke.. :-( Vi får se!

Skal dere være med i fakkeltoget?
Har du hund?
Ja, nå er jeg luta lei det som skjedde i går. Ikke sånn lei, men lei av at det skjer! Kan ikke man la Norge være i fred? Nei, tydlighvis ikkjeee.. Men det ser ut som om alt har roa seg ned, og får håpe det holder seg! Ihvertfall i 10 dager til xDxDxDxD (Reiser da, vettuu!)

Da begynner jeg å redigere videoen igjen! Nå skal jeg bli ferdig med den, så følg med, så får dere en vlog (Er det ikke sånn de proffe sier?) og enjoooooyyy!!


Apropos film, herregud, satt og filma, så kom denne skjønnheten i gangen. Trodde jeg skulle pisse på meg!

Kjennner du noen på Utøya eller i Oslo som omkom eller døde, eller i det hele tatt bare var der?

NORGE ER I FARE. SERR ER PISSREDD FOR FOLK I OSLO OG UTØYA! VENNER OG BEKJENTE ER DER, OG DET ER .. gud håper folk følger med på nyhetene.

Jeg har tent et lys for alle folkene i hele oslo og alt det, til folk som sitter i klypa og folk som .. bare er døde og skadet. De som er i trygg også. Lykke til alle sammen. Kom trygt hjem.


Vet at det ikke er et stort og fint lys, men huset vårt eier ikke lys..

Hva syns du om denne saken?

Har hatt skikkelig videoredigerings lyst today, så jeg setter igang å lage en video til!Litt usaklig, men jeg har awesome bakgrunn! HHIHI

OKI VI SEES!

Liker dere videoblogger?
Ja, dere leste riktig, jeg skal starte med comicstriper.. Og ja, det er blanding av norsk og engelsk! Så, her kommer den første. Syns den funka litt bra for å være den første!Hva syns du, skal jeg fortsette med "stripene"? 


Savner dere trening?
Nå har jeg rydda på rommet i hele dag, og tatt en tur til Sverige! Hoho.. Nå venter jeg bare på at venninna mi skal ta telefonen, men det gjør ho ikke, så jeg rydder litt til! 
 

Rommet mitt var så fint før!!

Rydder dere ofte rommet deres?
Ikke prøv å spør hvor mange år jeg var på noen av bildene, for jeg har ikke peiling og vil ikke vite det. Men her kommer det tolv bilder av (søte) meg......


Once hottie, always hottie!
Jeg hadde rompelangt hår!


Kaptein en tann, og ja, jeg hadde en råtten tann og en fortann. Takk for meg.


Hadde nå en gang rosa striper i håret. Hadde alltid en liten sak med å ha fargerikt hår.. Hehe
Fra rompelangt hår til ørekort .. takk'a nysgerrighet..


LILLA PANNELUGG. OMIGOD

Og dette er meg nå, utrolig dårlig bilde, men ingen ville ta bilde av meg, og jeg orker ikke holde en 3 kilos kamera i hånda, så tok en digitalkamera. Ok, men jeg er utrolig fornøyd med det jeg har nå! Bedre bilder kommer senere, når jeg bare får kameraet i hånda til mamma, men ja. Dette er meg, dette er ekte. OK LOOOL DØDE.

Hva syns dere om håret mitt NÅ?
Nå har jeg klipt (kluppet?) meg og jeg er super fin x'DDD neida, men jeg er utrolig fornøyd, og dere får se hele hårhistorien min etter en sykletur med mamma! Hihi, famliytime.. JÆ HÆPPY FÆMELI!!! 


Verdens styggeste bilde, men here you go!
HEHEHEH TULLA, STØGGESTE SVEIEN EVER! Ikke sånn jeg har nå, Gud takk!

Har dere kort ellr langt hår?

Heisann! Nå har jeg stått i en time å stykt tøy for mamma, det har jeg for så vidt gjort de siste dagene, og jeg digger det! Fotografen er den herlige mammaa!!

Hei sveis! 

Apropos sveis! Jeg skal klippe meg om FEM MINUTTER HADE'A! Dere får hele hårhistorien min fra når jeg ble født til i dag :-D!!!!!!

Liker dere å stryke?

Hei. Jeg skal ta blogg "karrieren" mer alvorlig. Iphone bilder og dårlige bilder er det slutt på. To innlegg på en dag, slutt, mer konkurranser ogsånt.. HEHE. Oki, det begynner i morgen!
Takk for dere som kommenter og leser bloggen min, you make my day!


Husker jeg var sååååå fornøyd med dette bilde.. HOHO.. som sagt, alle de bra bildene og tekstene (?) kommer i morgen og uttover! 

Hva syns dere om planen? 
Istede for å blogge med mobilbilder, så blogger jeg om mamma! Mine damer og herrer: LENA NILSSEN! World's grates mom OR SOMETHING xDxD


Hihi, mamma er søt <3<3xDxD

Har dere verdens beste mor?
Hei, som jeg sa i forigårs, så skulle jeg kjøpe en hel bokserie, men de hadde bare to bøker av den igjen i bokhandelen, så jeg har da 1'ern og 2'ern. Får ønske meg de andre til bursdagen min og julaften!

Bokserien heter da "Hous of night" og bok nummer en heter "Merket". Har ikke begynt å lese på den, men den handler om .... VAMPYRER!!!!!!!!!!!! :-DDDDDDDDDOMG JEG GLEMTE Å POSTE INNLEGGET. KØDD MED MEG'A!
 
Overskriften sier det meste!BILDENE BLE JO SMÅ DAEHHH.H.H.H.H

Liker dere å ta bilder ?
I det siste har jeg (mine meninger) blitt flink til å redigere filmer! Haha, digger det. Kan sitte i flere timer med deg, så derfor sørget jeg for at jeg har kjedet meg i dag sånn at jeg kunne ta fram kameraet å filma RANDOM STUFF. Det blir en awesome film til slutt, så here you go:

Hva syns du?
Ingen er hjemme for tiden, eller noen er det, men alle er opptatte med alt og ingenting.. Men i morgen skal jeg dra til byen å kjøpe en halv bokserie! Gleder meg!! Mer om dette kommer i morgen.

Jeg skal begynne å pakke litt til flytteturen. Før noen spør, så flytter jeg til Gran Canaria, og skal bo der hele livet. Tror jeg da, mamma sier vi skal prøve ut et år, men jeg er overbevist om at vi kommer til å trives!


Utsikten fra balkongen til mamma og pappa's soverom
Miss it so much!


Bassenget om kvelden, herregud det lyser!!


Nerd


Det første huset er vårt, altså det som er over denne teksten... ja nermest.. JA DERE SKJØNNER


Elsker plantene våres i Gran Canaria!


Stedet mitt :-)


"Utsikten" fra stedet mitt :-):-)

Btw: Det regner.. Det er igrunn koselig !  

Hva syns dere om huset vi skal flytte til?  
.. en fot, to fingre og ti tær.. HOHO tulla, følte for å ha en random start.. xDxD

Men! Jeg har fått helt hekta på noe å tygge på 24/7.. liksom, hele tiden, og det er irriterende fordi da blir man jo tykkere, eller legger på seg.. 


Min værste fiende.


Har dere noen tips på hva man kan tygge på.. som er godt og sundt og IKKE mettende ? Mange "og"...
Nå har jeg sittet i seks timer og redigert en trailer (OM OG OM OG OM IGJEN.) og videoen til Julia. Nå er traileren her, ikke lang.. 19 sekunder. Men jeg har bare 7 minutters video til hun .. hehe, var vansklig og er utrolig fornøyd. Ja, bare se dere :-)

Nå skal jeg se en film på TV2, så snakkes ! :-D

Hva syns dere om traileren? 
Jeg flytter jo 1. August, og jeg vil at min aller bestevenn skal huske meg godt, og da vil jeg lage en film (Ordentlig film! Ok, ikke skuespill, men lengden, da..), og den har jeg holdt på med den siste måneden! Gleder meg til å høre hva hun syns.

Jeg skal lage en intro til "filmen" som dere skal se. Hehe, gleder meg!


Hannah Montana forevaHH xD:*

Liker dere å redigere filmer? 
Jeg og christine har jo spilt kort igår, ellerno... Og det er jo utrolig gøy!
syns dere det er gøy eller kjedelig?
... TONJE MARIA!!


(Vinneren ble trukket helt tilfeldig.)

Gratulerer til hun! Det kommer en pakke til deg i posten snart ! :-DBEKLAGER FOR DÅRLIG BLOGGING, MEN HAR HATT SÅ MYE Å GJØRE I DET SISTE !!
Konkurransen avsluttes i morgen! Nå er det siste sjanse til å få en utrolig awesome premie!
HER er konkurransen!!

Idag har jo Christine vært hos meg, og vi har spilt kort! Herreminhatt så utrolig gøy. Vi spilte et kortspill som heter "stress" , gud det er stress. Jeg eide ho: 3-1 til meg ! 

(Har ingen bilder av kortrunden, men det var så stress og man må (!!!!!) følge med veldig)
Vi spiste kake !!!!!


Christine søta!
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom


Fint bilde xD:Px)x]
 

Har du meldt deg på konkurransen?
Nå har jeg nettopp ligget å sovet med tyson i armkroken. Sola skinte, men vind og skyene kom..

Så fint bilde xDxD
Nå skal jeg vente til Christine kommer klokken 14.30, can't wait:-D

hva skal dere idag?

Alexandra og jeg er 15år. Jeg blogger om alt og ingenting! Les mer om meg i bloggen♥

Sponsor
iphonedeksler.noLegg meg til som venn


A r k i v


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg
Comicstripe
Konkurranse
Photoshoot
Videoblogger
Vs/HotorNot ect.

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits