FORSIDEN OM MEG KONTAKT MEG VIDEOBLOGGER

//polyvore

Jeg falt pladask for 2'ern! 

Hvilken topp er din favoritt? 
Hei snuppiser!! Nå har jeg rett og slett gitt opp i å prøve å lage mitt eget design, så jeg har bare funnet et fint gratis design og endret litt på det. Vurderer å bytte farge, men jeg vet ikke. Jeg har en tendens til å ta farger som andre ikke liker, så.. jeg spør dere (bombe):
Bildene er tatt av meg med Nikon D3.

Hvilken farge syns _DU_ det er fint i et design? 
EDIT: Designet mitt har klikka, wattafakk?
EDIT #2: Jeg har fiksa det på forsiden, men inleggene, wattafakk? 

Hello! Ok, på et merkelig vis så fikk jeg settningen "Luke, Im your father" på hjernen... MEN back to my point. Som dere ser har jeg drevet å endret på designet. Altså, må si at jeg er utrolig fornøyd, ikke bare på grunn av at det ble fint (hvis jeg  kan si det sånn), men også fordi jeg gjorde alt selv. OKOK dere tok meg, jeg fikk kanskje litt hjelp av Julia når jeg sto fast, men sameshittttt.


Men jeg er liksom ikke helt .. ferdig.. men ta det sånn nå, så får jeg fikse litt nå!

Og hvis dere vil vite hva jeg gjør akkurat nå, så lager jeg meg mat. Og bare så dere vet det, enten skjærer jeg en brødskive som er tynt som et ark, eller en skive som er tykk som en...... som en........ en......... bok.


Ingen ting er bedre enn webcam ♥

Hva syns dere om designet mitt?
Nå sitter jeg å propper i meg ..... 

 //Google
SJOKOLADEMOUSSE! (siden det ser ut som noe helt annet i skålen min, så tror jeg vi får greie oss med et bilde fra google!)


Sånn kult kamera på pc'en eier.. bare så dere vet det. Og dette er på bursdagen min (?) Heh. men is og jordgubb, kanke bli bedre vett ♥

Utrolig godt.. Kunne ha spist dette til jeg sprakk, jeg har rett og slett en bunnløs mage når det gjeller sjokolade! Nummeret før jeg blir sjokoholiker, men nå får jeg skylle alt ned med kald melk, over and out! (ellerno...)

Er dere glade i sjokolade?


Vet dere (hvis det er noen som leser bloggen) er pretty lei av å lese "jeg skal blogge mer og bedre" og love masse rart, men du vet.. når skolen har makten over deg, kan du på en måte ikke ta makten tilbake å ... Oki enklere sagt: Skolen er stress!

Men nå har vi jo ferie og alt er bare tipp topp. Ligger på hverandaen å steker/tæner/jobber med brunfargen og koser meg. Skal stikke ut med mamma til dyreklinikken å hente noen tabletter til Tysoooooon. 

Fint vær hos deg også?

Peace out ☮

 

Alexandra og jeg er 15år. Jeg blogger om alt og ingenting! Les mer om meg i bloggen♥

Sponsor
iphonedeksler.noLegg meg til som venn


A r k i v


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg
Comicstripe
Konkurranse
Photoshoot
Videoblogger
Vs/HotorNot ect.

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits