FORSIDEN OM MEG KONTAKT MEG VIDEOBLOGGER

Har hatt sykt bloggelyst i dag!! Men jeg fant noen gamle spotify lister, og der var det en litt skummel sang.. heh.. pingla sjæl!

Syns du noen sanger er litt skumle?
Hei og hopp! Klokken seks våknet jeg av at jeg fikk en melding, og mens jeg leste meldingen, så hørte jeg drypp ute (siden jeg sover ved vinduet) og jeg tenkte "YES DET REGNER!! Da blir all snøen borte!" men så så jeg at det ikke var regn, så jeg la meg ned for å sove igjen. Jeg våknet klokken 8.00 og så ut av vinduet.. DET SNØDDE!! den 31. mars.. Skyt meg. Neida (joda).

Apropos våkne opp, jeg ble jaget ut av senga av min kjære hund.. Tyson løper inn på rommet mitt, hopper opp på senga, kommer bort til ansiktet mitt, raper og løper tilbake til stua.. YEAH SNILL HUND?!?! 

Har dere snø?
Første april nærmer seg! Jeg sitter å pønsker på noe jeg kan gjøre, men kommer ikke på så mye, bare 'the same old shit'. Så jeg har et spørsmål til dere:

HAR DU NOEN GODE SPØKER? 


Jeg har begynt med briller! neidaa, mars-snarr... ?
Heeeeiiii!! Ok, jeg veit jeg sa i forrige innlegg at jeg skulle komme sterkere tilbake, men det viste jeg at jeg ikke kunne, men nå mener jeg det, jeg kommer sterkere!!

Så ja, jeg har litt inspirasjon på lager, siden det er vinter (her i ekholt er det vinter....... drep meg) og gode venner. Og inspirasjon er jo noe av det man må ha for å blogge, og det er kjempe mange som har problemer med inspirasjon.Mangler dere inspirasjon?

Alexandra og jeg er 15år. Jeg blogger om alt og ingenting! Les mer om meg i bloggen♥

Sponsor
iphonedeksler.noLegg meg til som venn


A r k i v


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg
Comicstripe
Konkurranse
Photoshoot
Videoblogger
Vs/HotorNot ect.

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits