FORSIDEN OM MEG KONTAKT MEG VIDEOBLOGGER

NÅ FÅR DERE FØLGE MED PÅ MIN NYE BLOGG!!!! 

www.alexandratn.com 

 

TIHIHIHIHIIHI
Greit gøy å bli mat forgiftet av kebab da! Men jeg må prøve å bli bedre å laste opp videoen! Gah

Blir så glad når jeg har så et i tre timer i natt kaster opp. HOHO
og jeg som skal på en bli kjent fest aktig ting etterpå!

blir dere ofte mat forgiftet?
Hvis dere har problemer med å se den, så klikk her<
"Kjenner du noen som bor i Gran Canaria? Eller kjenner du ingen så du må få nye venner? :-)"

Det skal jeg fortelle dere nå! 
Jeg har lenge ønsket å begynne helt på nytt med nye ark (OG nye blyanter med glitter i). Jeg har ikke hatt verdens beste skolegang. Ble mobbet i ca. syv år, og har lært mye av det, men nå vil jeg gjerne ha de beste skole årene. Jeg har ingen kjente her, og det er jeg på en måte glad for. Men jeg har blitt kjent med tre utrolig hyggelige jenter Miriam, Caroline og >Tonje. Det er så delig å bare få nye venner, helt nye som du aldri har møtt før, noen som har de samme interessene som deg, og som du kan gå på byen, stranda, skolen og så videre med! For i Moss så var det "vansklig" å gå på stranda med, på grunn av været og på byen (?) fordi det er ikke så mye "by" her. 

Selvførgelig savner jeg de gamle, eller ikke gamle, men de andre vennene mine i Norge, men det er fint med en pause, fordi da blir båndet mellom venner enda sterkere. Og jeg kommer jo til Norge i feriene, noen ihvertfall, og noen venner kommer hit, som Julia, Kristina, Fredrik, Anniken og fler. Det blir utrolig koselig, men veldig trist når de drar. Men som jeg har sagt, er jeg glad for at jeg har fått nye venner, og de vet lite om min bakgrunn.

Jeg har lovt meg selv å ikke være den sjenerte jenta lengere. For jeg blir egentlig litt stille når jeg er rundt andre jenter og gutter som jeg ikke kjenner, på grunn.. Av at jeg ikke kjenner dem. Men nå tror jeg at jeg har blitt bedre på det!

Det ble et lengere innlegg en det jeg hadde planer om, men jeg setter pris på de som leser dette. Tusen takk! ♥ 


Jeg og pappa skulle ut og fikse spanske nummere og telefoner, så fikk jeg en rosa liten tass! Tror jeg elsker den. I samme slengen kjøpte pappa et undervannskamera! Herregud, trodde jeg skulle hyperventilere, er så glad i å dykke/svømme/badeSLÆSHalt! Tusen takk, papi ♥

Har dere undervannskamera?

Rister litt på førsten, men herregud, etter at du har løpt opp og ned trapper for å finne kameraet, tror jeg alle rister.. haha :-)

Edit: Lol, musikken hoppa noen hakk på slutten. Poster ut en ny etterpå, for nå må jeg løpe!
Nå sitter jeg bare å venter på å bli hentet av Miriam. Vi skal ut å treffe Caroline for første gang som også skal begynne på skolen som vi skal begynne på. Det var mye begynner og skole. Men nå har jeg stæsja meg opp og sitter klar!

Forresten, etterpå kommer det en video! Hihi, stay tuned! Ok, egentlig den dårligste jeg har lagd, men mamma og pappa satt ved siden av meg, så jeg kunne ikke gjøre så mye. Be happy! ♥


Be happy #2 ♥
Webcam bilder er alltid like fiiiine!

Er dere mye ute på byen?
Grunnen for at jeg ikke har blogga, er fordi jeg har rydda og rydda (og rydda). Vasket alt som går ann å vaske, og da har jeg ikke hatt energi til å gjøre noe som helst! 
Men i går filmet jeg solnedgangen! Herregud, tok 5 min, så var sola nede. Fikk ikke med hele, men prøver på nytt i dag, og dere får film fra begge gangene idag eller i morgen! Hihiiiiiiiii hohahehi3red.


Å så flinke vi er til å redigere bilder. Holder meg til å redigere filmer jeg :-)))))

Hva har dere gjort idag? 
Heisann! Nå har jeg vært med en jente som heter Miriam, en utrolig hyggelig og morsom jente! Men tidligere idag har jeg bada så mye, at jeg er en levende sviske! Men.. Turkist vann og 24 grader i bassenget. Går ikke ann å motstå fristelsen til det altså!


Heeeilt kongeee!

Liker dere å bade?
Heisann Norge! Atm jeg sitter på senga mi, og tenker at jeg fortsatt er bare på ferie. Det går aldri opp for meg at jeg har flytta, og tenker: Hm.. Hvilken resturant skal vi spise på idag? Men det er jo ikke sånn! Men håper det synker inn i meg etterhvert. Haha, okidoki.. 
Men her er noen bilder av rommet mitt! Det er ikke ferdig, og alle møblene uten om senga skal ut.. Kanskje stolen også skal være her, men jeg vet ikke ennå. Skal male noen vegger og få et skap.. og så videre! Men det kommer etterhvert!


Grunnen for mørke bilder er fordi det er på morgenen og da hadde ikke solen kommet opp sånn for real. Men etterhvert blir det jo bedre!Er egentlig ikke mye å si om rommet, men det er super koselig å sitte i, siden det er hvitt og da er det mer våkent, og ja. Egentlig så elsker jeg rommet som det er. Men jeg skal male veggene og bytte ut møblene, har lyst på noe som bare jeg har designa da! ♥

Er dere glad i rommet deres?
Dere får et bedre innlegg etterpå, men må bare lage et nå.. Men vi skal liksom ut å spise nå.. MEN TO THA POINT!
Jeg har flyttet til Gran Canaria offisielt! Flere interessante detaljer kommer i neste innlegg, men må bare si en ting først: Jeg er sliten av reisen. Har nesten ikke sovet i natt, sov ikke en shit i flyet og Tyson (Hunden min) trengte en barnevakt.. i flyet, så her er jeg. Det var litt følsomt å se han bjeffe og pipe noen ganger, men vi klarte oss alle sammen (wwoooww..) 


Deilig, dette skal jeg være på i femten dager før skolen begynner ! HOHO !!!!!

Har dere vært i utlandet før?

Heisann! Jeg håper virkelig at dere forstår hvorfor jeg ikke har blogget de siste timene/dagene.. eller noe.. fordi jeg flytter om mindre enn et døgn! Det er ca. 20-23 timer til flyet mitt går, og jeg gleder meg ubeskrivelig mye! Det jeg gleder meg aller mest til nå (altså i dette øyeblikket), er å treffe de andre jentene jeg har snakket med de siste ukene! 

Jeg har lovet meg selv at jeg ikke skal sove denne natten, men jeg er nesten 90% sikker på at jeg kommer til å sovne.. Yeah 

Grunnen for gamle bilder, er fordi jeg ikke har kamera! Og senere idag, så kommer det en vlog om Gran Canaria, og noen spørsmål som har kommet til meg! :-)


Dette kan komme til å bli min bestevenn! 
BARE SE PÅ DETTE FINE TURKISE VANNET. Hvem er ikke missunelig nå'a?

Men nå skal jeg få spillet mitt (SPORE om noen lurte) til å virke som det skal. For enten så slår den seg av.. Dette er ikke så spennende å lese om. Hade! Lover å blogge mer !


Skal dere flytte noen steder dette året?
I går var det tre søte jenter (Julia, Anniken, Amalie) som arrangerte en avkjedsfest for meg. Utrolig søtt. Det var så koselig, for først var vi i peppes og etter det var vi på stranda. Og bare la meg si en ting: Fight på stranda er alltid gøy! Neida, men blir jo litt dytting og sånt da så.. ja!

Men vil bare si til alle sammen : TUSEN TAKK FOR ALT SAMMEN, JENTER! Det var sinnsykt koselig i går, og jeg kommer til å savne dere alle sammen, alle og en hver! Tusen takk ♥


Go'jenta!


Trodde jeg skulle tisse på meg av latter! Hun svømte over fra en brygge til en annen for å bli sponset av Julia! Haha! Men her er bloggen hennes. Får vel gjøre det jeg også!


Ble ikke så stort, siden jeg tok det av Amalie sin blogg, men som sagt, ble nesten kastet uti vannet! (fem mot en, så klarte de det ikke.. Er så sterk!!)


Søte jenter!


Leker sinna

For en herlig kveld! Dette må bare gjentas! Kommer til å savne alle vennene mine her i Norge, men jeg kommer jo hjem på besøk! Jææ, snelle mei!

Hva gjorde dere igår?
DET ER FEM DAGER TIL JEG FLYTTER FOLKENS !!

Det har ennå ikke gått opp for meg at det bare er fem dager igjen. Gud så deilig, for noen måneder siden var det: Åh, fem månder igjen.. er det mulig. er det BARE fem DAGER igjen!! Mens dere i norge chiller'n med snowboard, peis og slalom og alt det der, så går jeg å chillern på stranda. OG vi har peis i huset. BAM!


Så digg, se på det blå havet. Tror jeg dør av missunelse på de som er der NÅ.

Og hvis terror aksjon-tingen kommer til gardemoen den dagen vi reiser eller noen andre dager før det. Så enten haiker jeg dit med en venninne som også skal bo i Gran Canaria, eller så kjører jeg dit personlig. No one shal kødde med gardemoen that day. #RAGE


Liker dere å bade?
Nå sitter jeg med Kristina etter en lang morgen med rydding. Strøyk igjen, im diggin' it. Er ikke så mye mer å fortelle, uten om at det er 6 dager til jeg flytter og at vi spiser is, kjeks og pære og annanas!! nomnom!Hva har dere gjort idag?
Nå har jeg og mamma rydda hele huset.. Almost! Fant mye skrot på rommet, HOHO! Men kofferten er pakket og rommet er klar til å bli forlatt, bare syv dager igjen til jeg flytter!

Nå spiller jeg kort og venter på Kristina som skal komme til meg med "true blood"- serien. Rota bort den ene cd'en.. Rotehueeet!! Men så skal vi kuuse (som mamma pleier å si) oss med lek og morro! LOL

Hva skal dere idag?
Hei! Har så sykt fritids noen ganger (Les: Hele tiden) og nå fant jeg et bilde på artige.no. HAHAH DÆVER! Oki, men ja, det ble ikke så bra, første gang, vettu!

Idag er det jo fakkeltog i byen, har tenkt til å gå, men hvis jeg har så sinnsykt vondt i magen som jeg har nå, så vet jeg ikke.. :-( Vi får se!

Skal dere være med i fakkeltoget?
Ja, nå er jeg luta lei det som skjedde i går. Ikke sånn lei, men lei av at det skjer! Kan ikke man la Norge være i fred? Nei, tydlighvis ikkjeee.. Men det ser ut som om alt har roa seg ned, og får håpe det holder seg! Ihvertfall i 10 dager til xDxDxDxD (Reiser da, vettuu!)

Da begynner jeg å redigere videoen igjen! Nå skal jeg bli ferdig med den, så følg med, så får dere en vlog (Er det ikke sånn de proffe sier?) og enjoooooyyy!!


Apropos film, herregud, satt og filma, så kom denne skjønnheten i gangen. Trodde jeg skulle pisse på meg!

Kjennner du noen på Utøya eller i Oslo som omkom eller døde, eller i det hele tatt bare var der?

NORGE ER I FARE. SERR ER PISSREDD FOR FOLK I OSLO OG UTØYA! VENNER OG BEKJENTE ER DER, OG DET ER .. gud håper folk følger med på nyhetene.

Jeg har tent et lys for alle folkene i hele oslo og alt det, til folk som sitter i klypa og folk som .. bare er døde og skadet. De som er i trygg også. Lykke til alle sammen. Kom trygt hjem.


Vet at det ikke er et stort og fint lys, men huset vårt eier ikke lys..

Hva syns du om denne saken?

Har hatt skikkelig videoredigerings lyst today, så jeg setter igang å lage en video til!Litt usaklig, men jeg har awesome bakgrunn! HHIHI

OKI VI SEES!

Liker dere videoblogger?


Savner dere trening?
Nå har jeg rydda på rommet i hele dag, og tatt en tur til Sverige! Hoho.. Nå venter jeg bare på at venninna mi skal ta telefonen, men det gjør ho ikke, så jeg rydder litt til! 
 

Rommet mitt var så fint før!!

Rydder dere ofte rommet deres?
Ikke prøv å spør hvor mange år jeg var på noen av bildene, for jeg har ikke peiling og vil ikke vite det. Men her kommer det tolv bilder av (søte) meg......


Once hottie, always hottie!
Jeg hadde rompelangt hår!


Kaptein en tann, og ja, jeg hadde en råtten tann og en fortann. Takk for meg.


Hadde nå en gang rosa striper i håret. Hadde alltid en liten sak med å ha fargerikt hår.. Hehe
Fra rompelangt hår til ørekort .. takk'a nysgerrighet..


LILLA PANNELUGG. OMIGOD

Og dette er meg nå, utrolig dårlig bilde, men ingen ville ta bilde av meg, og jeg orker ikke holde en 3 kilos kamera i hånda, så tok en digitalkamera. Ok, men jeg er utrolig fornøyd med det jeg har nå! Bedre bilder kommer senere, når jeg bare får kameraet i hånda til mamma, men ja. Dette er meg, dette er ekte. OK LOOOL DØDE.

Hva syns dere om håret mitt NÅ?
Nå har jeg klipt (kluppet?) meg og jeg er super fin x'DDD neida, men jeg er utrolig fornøyd, og dere får se hele hårhistorien min etter en sykletur med mamma! Hihi, famliytime.. JÆ HÆPPY FÆMELI!!! 


Verdens styggeste bilde, men here you go!
HEHEHEH TULLA, STØGGESTE SVEIEN EVER! Ikke sånn jeg har nå, Gud takk!

Har dere kort ellr langt hår?

Heisann! Nå har jeg stått i en time å stykt tøy for mamma, det har jeg for så vidt gjort de siste dagene, og jeg digger det! Fotografen er den herlige mammaa!!

Hei sveis! 

Apropos sveis! Jeg skal klippe meg om FEM MINUTTER HADE'A! Dere får hele hårhistorien min fra når jeg ble født til i dag :-D!!!!!!

Liker dere å stryke?

Hei. Jeg skal ta blogg "karrieren" mer alvorlig. Iphone bilder og dårlige bilder er det slutt på. To innlegg på en dag, slutt, mer konkurranser ogsånt.. HEHE. Oki, det begynner i morgen!
Takk for dere som kommenter og leser bloggen min, you make my day!


Husker jeg var sååååå fornøyd med dette bilde.. HOHO.. som sagt, alle de bra bildene og tekstene (?) kommer i morgen og uttover! 

Hva syns dere om planen? 
Istede for å blogge med mobilbilder, så blogger jeg om mamma! Mine damer og herrer: LENA NILSSEN! World's grates mom OR SOMETHING xDxD


Hihi, mamma er søt <3<3xDxD

Har dere verdens beste mor?
Hei, som jeg sa i forigårs, så skulle jeg kjøpe en hel bokserie, men de hadde bare to bøker av den igjen i bokhandelen, så jeg har da 1'ern og 2'ern. Får ønske meg de andre til bursdagen min og julaften!

Bokserien heter da "Hous of night" og bok nummer en heter "Merket". Har ikke begynt å lese på den, men den handler om .... VAMPYRER!!!!!!!!!!!! :-DDDDDDDDDOMG JEG GLEMTE Å POSTE INNLEGGET. KØDD MED MEG'A!
 
Ingen er hjemme for tiden, eller noen er det, men alle er opptatte med alt og ingenting.. Men i morgen skal jeg dra til byen å kjøpe en halv bokserie! Gleder meg!! Mer om dette kommer i morgen.

Jeg skal begynne å pakke litt til flytteturen. Før noen spør, så flytter jeg til Gran Canaria, og skal bo der hele livet. Tror jeg da, mamma sier vi skal prøve ut et år, men jeg er overbevist om at vi kommer til å trives!


Utsikten fra balkongen til mamma og pappa's soverom
Miss it so much!


Bassenget om kvelden, herregud det lyser!!


Nerd


Det første huset er vårt, altså det som er over denne teksten... ja nermest.. JA DERE SKJØNNER


Elsker plantene våres i Gran Canaria!


Stedet mitt :-)


"Utsikten" fra stedet mitt :-):-)

Btw: Det regner.. Det er igrunn koselig !  

Hva syns dere om huset vi skal flytte til?  
.. en fot, to fingre og ti tær.. HOHO tulla, følte for å ha en random start.. xDxD

Men! Jeg har fått helt hekta på noe å tygge på 24/7.. liksom, hele tiden, og det er irriterende fordi da blir man jo tykkere, eller legger på seg.. 


Min værste fiende.


Har dere noen tips på hva man kan tygge på.. som er godt og sundt og IKKE mettende ? Mange "og"...

Alexandra og jeg er 15år. Jeg blogger om alt og ingenting! Les mer om meg i bloggen♥

Sponsor
iphonedeksler.noLegg meg til som venn


A r k i v


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg
Comicstripe
Konkurranse
Photoshoot
Videoblogger
Vs/HotorNot ect.

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits